

Północne bonito od Casa Santoña łowione są pojedynczo w wodach Zatoki Biskajskiej w sezonie letnim, przy użyciu tradycyjnych metod połowu. Intensywny, morski smak, lekkie mięso i właściwości sprawiają, że jest to bez wątpienia król tuńczyka. Gdy zostaną już wybrane najlepsze okazy i proces gotowania dobiegnie końca, ryba jest przygotowywana i pakowana przy użyciu tradycyjnych technik. Udało nam się uzyskać wyjątkowy wygląd i smak, z pysznym i apetycznym białym mięsem.
Pojemność: 415 g
Bonito Północne
Wykwintny smak najlepszego Bonito del Norte podkreśla oliwa z oliwek, która nadaje mu białość i słodycz. Wszystkie smaki i zalety diety śródziemnomorskiej zebrane w tym produkcie, który bez wątpienia stanie się klasykiem w ofercie Casa Santoña. Idealnie nadaje się do przygotowywania szaszłyków, przystawek i sałatek.
Wartość energetyczna (kcal): 799 kcal
Tłuszcz całkowity (g): 7,3 g
(w tym nasycone): 1,1 g
Węglowodany (g): 0 g
(w tym cukry): 0 g
Białka: 20 g
Sól: 1,22 g
Zobacz także