Morcilla to tradycyjna wędlina hiszpańska przygotowana z mięsa i krwi świń rasy iberyjskiej.
Cena dotyczy 1 kg produktu.
Jeśli zależy Ci na mniejszej wadze produktu lub jeśli chcesz, abyśmy pokroili ten produkt na plasterki, skontaktuj się z nami e-mailem lub telefonicznie.
Morcilla Iberica (kaszanka iberyjska) to przygotowana zgodnie z tradycyjną recepturą hiszpańska wędlina.
Przygotowana w 100% z naturalnych składników: mięsa świń rasy iberyjskiej 50-75%, krwi oraz przypraw.
Możliwa dostawa w kawałkach o wadzę około 350g/500g lub w plastrach o wadzę 100g/150g/200g.
Dojrzewanie: około 4 miesiące, w suszarniach i magazynach miejscowości Cumbres Mayores, należących do regionu Jabugo (Huelva)
Dzięki audytom przeprowadzanym przez niezależne firmy, autoryzowane i zatwierdzone przez ENAC (Krajowa Jednostka Akredytująca).
Przechowywanie: produkt niezależnie od tego, czy jest pakowany próżniowo, czy nie, należy przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Należy chronić przed słońcem.
W przypadku pakowania próżniowego konsumentowi zaleca się otwarcie i wywietrzenie produktu przez kilka minut przed spożyciem.
Morcilla to tradycyjna wędlina hiszpańska przygotowana z mięsa i krwi świń rasy iberyjskiej.
Cena dotyczy 1 kg produktu.
Jeśli zależy Ci na mniejszej wadze produktu lub jeśli chcesz, abyśmy pokroili ten produkt na plasterki, skontaktuj się z nami e-mailem lub telefonicznie.