Brands
-
Jesteśmy dumni z naszego rozumienia winorośli, szacunku, jakim ją darzymy i tego, jak bardzo ją kochamy. Uprawiamy nasze winorośle zgodnie z europejskimi przepisami dotyczącymi produkcji ekologicznej, mając na celu zapewnienie zarówno zdrowej ziemi, jak i świata przyszłym pokoleniom winiarzy.
Byliśmy pionierami w świecie ekologicznej produkcji wina, rozpoczynając tego typu zrównoważoną produkcję w 1997 roku iw tej chwili jesteśmy jednym z głównych producentów wina ekologicznego na skalę krajową.
Poprawiamy żyzność naszej gleby, zwiększamy bioróżnorodność naszych ekosystemów, nie używamy pestycydów w naszych produktach i pozwalamy naszym producentom wina wykonywać swoją pracę w zdrowszy sposób.
-
W Casa Tarradellas odziedziczyliśmy po naszych poprzednikach najwyższy szacunek dla tradycji rzemieślniczych i dążenie do perfekcji; z tego powodu dzień po dniu staramy się ulepszać nasze produkty i wprowadzać innowacje wraz z innymi nowymi, aby zapewnić rozwiązania dla codziennego odżywiania. Nie oszczędzamy na wysiłkach, aby je osiągnąć: dbamy o wszystkie szczegóły w procesie gotowania naszych produktów, dzięki czemu zawsze dbamy o ich maksymalną jakość.
-
DJ Semiconservas SL, jako firma narodziła się w lutym 2001 roku, ale początek działalności sięga 1990 roku, od dobrej pracy rodzinnej sagi, która ma już na czele firmy drugie pokolenie.
Posiadamy nowoczesne zakłady zlokalizowane w gminie Alcalá de Guadaíra w Sewilli, gdzie nasze produkty są wytwarzane w taki sam sposób jak na początku, ale z postępem technologicznym zapewniającym nasze parametry bezpieczeństwa żywności.
-
Delizius Deluxe jest producentem szynek dojrzewających z regionu Huelva/ Jabugo w Hiszpanii
-
Marka należy do Maroben SL
-
TM El Faro
Produkujemy dziesiątki receptur z oliwkami, w wielu odmianach, rozmiarach i kolorach. Aromatyczny, gorzki, pikantny, naturalny. Wszystkie są różne. Wszystkie pyszne.
-
Miasto Juviles znajduje się w sercu Parku Narodowego Sierra Nevada na wysokości 1250 m, a w tym niezrównanym otoczeniu znajdują się suszarnie szynki Juviles. Ta uprzywilejowana naturalna enklawa umożliwia namnażanie się bogatej i zróżnicowanej flory całego regionu Alpujarra Alta. Te szczególne cechy mają decydujący wpływ na Naturalne Dojrzewanie naszych szynek , ich aromat i charakterystyczny kolor krojenia. Jesteśmy pewni, że delektowanie się cienkim plasterkiem pełnym delikatnych niuansów sprawi Ci przyjemność. Prawdziwa przyjemność dla zmysłów.
-
Gwarantujemy jakość i niepowtarzalny smak naszych produktów, ponieważ kontrolujemy cały proces produkcyjny, od surowca aż po produkt finalny. Zaczynamy od wyczerpującego wyboru najlepszych roślin strączkowych i mięs, które są podstawą naszych dań.
-
W 1961 Jesus Martinez i Justy Gonzalez założyli Lácteos Martínez - Queso Los Cameros.
Z łatwością nauczyli się robić ser w domu, ponieważ ich rodzice robili ser na własną, rodzinną konsumpcję.
Obecnie serowarnią kieruje czworo dzieci. Queso Los Cameros nadal kieruje się wartościami rodzinnymi: „Ser i rodzina to nasz sposób na życie”.
-
Panadería Artesana Obando stała się liderem w branży dzięki innowacjom technicznym w naszych procesach produkcyjnych, nigdy nie tracąc naszej tradycyjnej istoty jako rzemieślników. Z naszej fabryki w Utrera obecnie codziennie prowadzimy dystrybucję do tysięcy klientów w całej Hiszpanii, a także rozszerzyliśmy nasz zasięg na rynki Europy, Ameryki Północnej i Azji.
-
Jakość i tradycja od 1929 roku
Firma Sucesores de J. Pont S.A. została założona przez Josepa Ponta w 1929 roku w Vic — hrabstwie o wielkiej tradycji produkcji wyrobów wieprzowych. Ten wspaniały region rolniczo-rolniczy otoczony jest żyzną i piękną ziemią.
Od pierwszego dnia firma Pont skupiła się na produkcji i sprzedaży produktów mięsnych, łącząc wiedzę i wieloletnią tradycję z najnowocześniejszymi metodami produkcji. Jakość i smak zawsze były jej jedynym celem.
-
Conserwy rybne i mięczakowe
-
Winnice i wytwórnie win należą do spółki handlowej „Señorío de Bocos, SA” (dawniej Vega Nogales, SA), spółki należącej do grupy Iniciativas Rurales del Duero, SA.
-
Co wyróżnia wyjątkową osobowość Cava spośród innych win musujących? Odpowiedź brzmi: jak to jest zrobione. Proces odbywa się zgodnie z tradycyjną metodą, czyli „ méthode champenoise ”, i charakteryzuje się głównie drugą fermentacją w tej samej butelce, którą konsument wybierze z półki. Ta metoda zarówno gwarantuje, jak i definiuje wysoką jakość Cava.
-
Linia produktów iberyjskich PONT nosi nazwę SOTOVIEJO.
-
Nieco wyżej niż pozostałe miasta w Sierra de Huelva, Cumbres Mayores wznosi się ku chwale swojego ludu. Na wysokości 911 m n.p.m. następuje cud mikroklimatu, jeden z najpiękniejszych darów natury, niezbędny do stworzenia najlepszego skarbu, 100% szynki Ibérico Bellota, chronionej Chronioną Nazwą Pochodzenia Jabugo.
Wyjątkowy smak, stworzony przez starą markę TARTESSOS.
-
W Terramagna bardzo poważnie podchodzimy do zarządzania jakością naszych win i staramy się tworzyć wina o bogatej historii i osobowości.
Naszą pasją jest codzienna praca, dbanie o nasze winnice i eksperymentowanie z winami w celu uzyskania niepowtarzalnego smaku. Ale coś, co nas również bardzo ekscytuje, to poszukiwanie i znajdowanie najlepszych partnerów, abyś mógł zamówić nasze wina online w prosty i wygodny sposób.
-
The Tapas Sauces to rodzinna firma z ponad 50-letnim doświadczeniem. Nasza firma ewoluowała oferując produkty dostosowane do aktualnych preferencji i stylu życia konsumentów, zachowując smaki i tradycję utrzymywaną przez lata.
The Tapas Sauces stawia na Twoim stole szeroką gamę sosów, takich jak Mojo Picon lub Salsa Verde.
-
W Verde Puro znajdziesz jeden z najlepszych produktów diety śródziemnomorskiej i kuchni hiszpańskiej, OLIWĘ Z OLIWEK EXTRA VIRGIN.
Znajdujemy się w kolebce gaju oliwnego u wrót Andaluzji, w prowincji Jaén, w gminie Torredelcampo, gdzie znajdują się wszystkie nasze gospodarstwa.
Klimat na tym obszarze jest w dużej mierze zdeterminowany przez umożliwienie wnikania mas chmur, które przecinają się ze wschodu na zachód z pomocą przeważających wiatrów i powodują znaczne deszcze wiosną i jesienią. Jeśli chodzi o opady, dwa okresy z maksimum obserwowane są w listopadzie-grudniu i marcu-kwietniu. Najsuchszy okres (lato) jest charakterystyczny dla klimatu śródziemnomorskiego i zdaniem prof. otrzymywanie olejów o szczególnej jakości aromatycznej ze względu na fakt, że średnia roczna temperatura wynosi od 16 do 18ºC, przy średnich opadach 550-700 mm/rok.
-
Jesteśmy ludźmi, ale przede wszystkim jesteśmy tym, co jemy.
Z tą koncepcją narodziła się Virtute Naturae, rodzinna firma z Girony zajmująca się produkcją w 100% naturalnej żywności od 2019 roku. Wykonana ręcznie, jak w domu, z miłością i oddaniem, ale ze wszystkimi europejskimi certyfikatami i standardami żywności, do sprzedaży w wyspecjalizowanych sklepach, skontaktuj się z nami, a wskażemy najbliższy sklep.
W Virtute Naturae mamy jeden cel: dać Ci to, co najlepsze w naturze.