

Shaya Habis zaprasza Cię do tańca smaków, w którym dojrzałe owoce łączą się z orzeźwiającym, orzeźwiającym winem , tworząc otulającą równowagę.
Kolor: Jaskrawy słomkowy z zielonkawym brzegiem.
Nos: Mineralny w charakterze, z nutami cytrusów, białych kwiatów i dojrzałych owoców (ananasa) połączonych z eleganckimi, prażonymi i korzennymi nutami.
Usta: Szerokie i smaczne. Świeżość zapewniana przez kwasowość wyróżnia się, z długim finiszem gorzkich owoców i minerałów oraz wędzonych wspomnień.
Wyprodukowane ze starych winorośli. Ograniczona produkcja jest uzyskiwana ze względu na niedobór winogron.
Fermentacja trwa 20 dni.
Leżakowane przez 8 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu o pojemności 500 i 600 litrów.
Wino o owocowym charakterze i zrównoważonej kwasowości
Zobacz także