

Hiszpański ser wytworzony przy tradycyjnych metodach w Castilla-La Mancha z mleka owczego pasteryzowanego 5-6 miesiące dojrzewania.
SKŁADNIKI
Pasteryzowane mleko owcze, sól, chlorek wapnia, podpuszczka, fermentacja mlekowa, śmietana borowikowa 3%. W korze: Natamycyna
ALERGENY: lizozym (pochodzący z jaj) mleko.
UWAGA DEGUSTACYJNA
Nasz najdelikatniejszy, ale najbardziej intensywny smak, jakość tego grzyba zmieszana z niuansami zapewnianymi przez nasz peklowany ser zachwyca wszystkich, którzy chcą cieszyć się niepowtarzalnym i przyjemnym smakiem. Jego wygląd i zapach zachęca do spróbowania nowego i innego sera.
Intensywny smak owczego mleka rozpływa się na podniebieniu wraz z jesiennym aromatem borowików, przenosząc Cię w wysokie góry wnętrza kraju, gdzie rośnie ten wykwintny grzyb. Odważ się spróbować tej nowej mieszanki i skosztuj jej w towarzystwie lub w pojedynkę, w miejscu, które wiesz, że jest Twoim ulubionym zakątkiem.
También podría interesarle