LOMO IBERICO DE CEBO Tartessos
search
  • LOMO IBERICO DE CEBO Tartessos
  • LOMO IBERICO DE CEBO Tartessos
  • LOMO IBERICO DE CEBO Tartessos
  • LOMO IBERICO DE CEBO Tartessos
  • LOMO IBERICO DE CEBO Tartessos

LOMO IBERICO DE CEBO Tartessos

zł315.00
Tax included

LOMO (polędwica iberyjska) to tradycyjna wędlina hiszpańska przygotowana z najwyższej jakości surowej polędwicy wieprzowej rasy iberyjskiej.

Quantity

INSTALLMENTS
INSTALLMENTS
Buy now and pay within 30 days

Iberyjskie Lomo Tartessos prezentuje następujący skład:

- polędwica wieprzowa iberyjska 50%

- Sól, czosnek, papryka, oregano w liściu

Możliwa dostawa w kawałkach o wadzę około 350g/500g/1kg lub w plastrach o wadzę 100g/150g/200g.

Dojrzewanie: około 5 miesiące, w suszarniach i magazynach Cumbres Mayores, należących do regionu Jabugo (Huelva)

Dzięki audytom przeprowadzanym przez niezależne firmy, autoryzowane i zatwierdzone przez ENAC (Krajowa Jednostka Akredytująca).

Opis sensoryczny

Po przecięciu ciemnoczerwony, z marmurkowymi naciekami tłuszczu. Świeży aromat z nutą papryki. Przyjemny i gładki smak oraz soczysta konsystencja

Przechowywanie: produkt niezależnie od tego, czy jest pakowany próżniowo, czy nie, należy przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Należy chronić przed słońcem.

W przypadku pakowania próżniowego konsumentowi zaleca się otwarcie i wywietrzenie produktu przez kilka minut przed spożyciem.


016
12 Items

You might also like