CHORIZO Iberico DE BELLOTA EXTRA Tartessos
search
  • CHORIZO Iberico DE BELLOTA EXTRA Tartessos
  • CHORIZO Iberico DE BELLOTA EXTRA Tartessos
  • CHORIZO Iberico DE BELLOTA EXTRA Tartessos
  • CHORIZO Iberico DE BELLOTA EXTRA Tartessos
  • CHORIZO Iberico DE BELLOTA EXTRA Tartessos
  • CHORIZO Iberico DE BELLOTA EXTRA Tartessos

CHORIZO Iberico DE BELLOTA EXTRA Tartessos

zł169.00
Tax included

Iberyjska kiełbasa Chorizo ​​de BELLOTA składa się z mieszanki szlachetnych mięs świń iberyjskich karmionych żołędziami.

Quantity

INSTALLMENTS
INSTALLMENTS
Buy now and pay within 30 days

Chorizo to najpopularniejszy rodzaj kiełbas wytwarzanych w Hiszpanii.

Iberyjski Chorizo Tartessos prezentuje następujący skład:  

- wieprzowina dojrzewająca rasy iberyjskiej 100% lub 75% chuda i tłusta

- sól, czosnek i papryka

Możliwa dostawa w kawałkach o wadzę 350g/500g lub w plastrach o wadzę 100g/150g/200g. 

Dojrzewanie: około 4 miesiące, w suszarniach i magazynach miejscowości Cumbres Mayores, należących do regionu Jabugo (Huelva)

Dzięki audytom przeprowadzanym przez niezależne firmy, autoryzowane i zatwierdzone przez ENAC (Krajowa Jednostka Akredytująca).

Opis sensoryczny: świeży i miękki aromat z nutą grubo zmielonej czerwonej papryki. Smak intensywny o przyjemnej konsystencji.

Przechowywanie: produkt niezależnie od tego, czy jest pakowany próżniowo, czy nie, należy przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Należy chronić przed słońcem.

W przypadku pakowania próżniowego konsumentowi zaleca się otwarcie i wywietrzenie produktu przez kilka minut przed spożyciem.

012
23 Items

You might also like